Az idő és pénztárca-kímélő vásárlás
A TKER Vásárlói Klub minden regisztrált tagja részére kereseti lehetőséget kínál.Regisztrált tagok aktuális pozíciója és jutaléktáblázata megtekinthető ITT

 A TKER Vásárlói Klub minden tagja számára igyekszik kedvezni, mert a kereskedelmi árrésből adódó jövedelem nagy részét tagjai díjazására fordítja.

Vásárlói hűségjuttatás címen kiegészítő jövedelemmel díjazzuk a havi rendszeres vásárlást, valamint aktivitási jutalék címen a befektetett munkával arányosan díjazzuk a klubtag és vásárló szervezést.

A kapott jutattásokat a tag egyéni számláján számoljuk el, 5000 Ft. alatti értéknél kizárólag vásárlásba számítható be, míg 5000 Ft. értékű juttatás felett a tag kívánsága szerint bankszámlájára teljesítjük.

A jutalék a tag egyéni számláján található az tetszés szerint vásárlásba számítható be, vagy 5000 Ft. feletti összeget bevárva az kifizetésre kerülhet. Az aktuális jutalékösszegek naprakészen megtekinthetők a webáruház jobb felső sarkában található üzleti információk menüpontjában.

Juttatásra kizárólag az jogosult aki alatt 3 már belépett tag az adott hónapban vásárlást teljesített.

 1.) Vásárlói hűségjuttatás

A vásárlói hűségjuttatás minden regisztrált klubtagnak jár aki az adott hónapban teljesítette a minimum vásárlást (5000 ft.)

A vásárlói hűségjuttatás minden hónapban automatikusan a 3-as szisztéma szerint felépülő un. paaszív rendszer ahová a tag megrendelésének időpontjától kezdődően bekerül. A később vásárlást teljesítő később kerül a rendszerbe, tehát a korábban rendelő már jutalékhoz juthat.

 A rendszer szintekből áll, a belépett tagot a rendszer automatikusan a legmagasabb üresen álló helyre sorolja. A juttatás megállapításának feltétele, hogy a tag az adott hónapban teljesítse a minimum értékű (5000 Ft) vásárlást és az alatta lévő szinten a hozzá tartozó 3 fő szintén teljesítse a minimum vásárlást.

Figyelem,a passzív rendszer nem tévesztendő össze az aktív tagszervezéssel, tehát a már beléptetett tag itt nem biztos, hogy a beléptető alá kerül, hanem a rendszerben üresen álló legmagasabb üres helyre.

A vásárlói hűségjuttatás a minél korábban történő havi rendszeres vásárlást  díjazza. Nem igényel szervezést, a belépő tag automatikusan kerül feljebb a szintekre ahogyan nő a havi vásárlást teljesítők száma.belépők száma. .

A szintekre megállapított juttatások :

1. szint - még nem jár jutalék mert nem vásárolt alatta 3 fő

2. szint - vásárolt alatta 3 fő - Jutalék : 200 Ft.

3. szint - betelt a 2. szint és vásárolt alatta az alá tartozó (3x3) fő - Jutalék : 500 Ft.

4. szint - betelt a 3 szint és vásárolt alatta az alá tartozó (9x3) fő - Jutalék : 1800 Ft.

5. szint - betelt a 4 szint és vásárolt  alatta az alá tartozó (27x3) fő - Jutalék : 5400 Ft. 

6. szint - betelt az 5 szint és vásárolt alatta az alá tartozó (81x3) fő - Jutalék : 10800 Ft.

7. szint - betelt a 6 szint és vásárolt alatta az alá tartozó (243x3) fő - Jutalék : 21600 Ft.

8. szint - betelt a 7 szint és vásárolt alatta az alá tartozó (729x3) fő - Jutalék : 43200 Ft.

A szintek a belépettek arányában így folytatódnak a szint jutalék összege mindig kétszerese az előző szintnek. 

Aki nem teljesíti az adott hónapban a minimum értékű (5000 Ft) vásárlást az adott szinten helyén marad, de nem jogosult a havi aktuális juttatására. Ha következő hónapban sem teljesíti a minimum vásárlást, úgy az alatta lévő szinten található az adott hónapban legmagasabb összegű vásárlást teljesítő tag kerül a helyére, azaz a a két tag szintet cserél. Ha a következő hónapban sem teljesíti a vásárlást akkor újabb szinttel lejjebb kerül és így tovább.

2.) Aktivitási jutalék

Az aktivitási jutalék a kapott vásárlói hűségjuttatás mellett a tagszervezést honorálja a befektetett munkával arányos juttatással.

A tagszervező klubbunktól kapott önálló meghívóval tagokat szervezhet a rendszerbe. A meghívón keresztül regisztrált tagot rendszerünk automatikusan a tagszervező alá sorolja, így egy vásárlói hálózatot építhet ki. A vásárlói hálózat itt nem a hármas szisztéma szerint épül fel, a tagszervező annyi embert léptet be közvetlenül maga alá ahányat csak tud. A már belépettek által szervezett tagok után is jogosult juttatásra a tagszervező, mindösszesen a 8. szintig, szintekre megállapított jutalék összegekkel.

A jutalék két részből tevődik össze, egyrészt a minimum vásárlás alapján számított szintenként eltérő összegek a vásárlás után, valamint a minimum vásárlást meghaladó csoportvásárlás csoportra eső jutalékának 50 %-a is visszaosztásra kerül.

A tagszervező szintjutalékai :

1. szint - a tagszervező önállóan - 0 Ft.

2. szint - a tagszervező alá közvetlenül belépett személyek - Jutalék : fő x 250 Ft.

3. szint - az 2. szinten lévők által beléptetett személyek - Jutalék : fő x 200 Ft.

4. szint - a 3. szinten lévők által beléptetett személyek - Jutalék : fő x 100 Ft.

5. szint - a 4. szinten lévők által beléptetett személyek - Jutalék : fő x 70 Ft.

6. szint - a 5. szinten lévők által beléptetett személyek - Jutalék : fő x 50 Ft.

7. szint - az 6. szinten lévők által beléptetett személyek - Jutalék : fő x 40 Ft.

8. szint - a 7. szinten lévők által beléptetett személyek - Jutalék : fő x 30 Ft.

A tagszervező a 8. szintig kap jutalékot a csoportja után. Amennyiben a 8. szintet elérte és a csoport összes forgalma eléri az adott hónapban a 12.000.000 millió forintot, úgy tagszervezői bónusz címén havi 150.000 Ft.-os külön juttatásra jogosult az aktivitási jutalék mellett.

A fenti szintjutalékok akkor érvényesek ha mindenki a minimum értékű (5000 Ft) vásárlást teljesíti. Ha a csoport összforgalma meghaladja a főre számított 5000 Ft.-ot, akkor a jutalékkulcsok az alábbiak szerint számítandók :

- kiszámítjuk, hogy a csoport összforgalma hány százalékkal haladja meg a minimum összeggel (5000 Ft) számított forgalmat, a 100 % feletti százalék összeget megfelezzük és ezzel szorozzuk fenti szintjutalék összegeket.

(példa : egy 50 fős csoport összesen 300.000 Ft. forgalmat teljesít az adott hónapban. A minimális vásárlás összege 250.000 Ft. lenne, így a csoport 20 %-kal teljesítette túl a mimimum vásárlást. A túlteljesített százalékos arányt 2-vel elosztjuk és az így kapott összeggel szorozzuk az aktuális szintjutalékot. Így pl. a 2. szintre eső szintjutalék összege nem 250 Ft. hanem 250 x1,1 = 275 Ft. és így tovább a szükséges szintekre leosztva.

A tagszervező aktuális szintjutalékát a rendszer számolja, napi szinten nyilvántartja annak állását naprakészen az üzleti oldalon megtekintheti.

IDE KATTINTVA CSATLAKOZHAT a TKER-KLUB CSAPATÁHOZ